X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

142.Bölüm

Ev sahibinin, Tekin Ailesi’ni yıldırmak için izlediği yöntemler sinirlerin gerilmesine neden oluyor. Leyla, baba evine sahip olmanın buruk sevincini yaşarken, doğup büyüdüğü köşkü Oğuz’un satın aldığını öğrenen Ali Rıza Bey ise derin bir yara daha almıştır. Ev sahiplerinin Tekin Ailesi’ni yıldırmak için izlediği yöntemler sinirlerin gerilmesine neden olur. Oturdukları evde hiç huzur kalmadığını söyleyen Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’in bütün itirazlarına rağmen, yeni bir ev bulana kadar Necla’nın evinde kalmaya karar verir. Ali Sarper’le yakınlaştığını hisseden Necla suçluluk duygusuyla İstanbul’a dönerken, hem Ali Sarper’den hem de kendi duygularından kaçmaktadır.
Ancak Ali Sarper’in kararlı ve ısrarlı tutumu karşısında direnci kırılmaya başlar. Tattığı yenilgilerle hırsı daha da bilenen Ferhunde; hayatını düzene koymak ve intikamını almak için harekete geçer. Şevket, Necla’nın yardımıyla keskin bir virajı daha atlatırken, hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır. Şevket zorlu bir dönemeçte, büyük bir ikilem yaşamaktadır.
Oğuz’un sürpriziyle gerçekleşmesi imkansız tatlı hayallere dalan Leyla, hayatındaki sorunları kısa bir süreliğine unutur. Fikret ile Tahsin arasındaki gerginlik şüpheler eşliğinde büyümeye devam etmekte,  Fikret artık çok yorulduğunu hissetmektedir. Yaşananların yükü altında giderek gücünü kaybettiğini düşünen  Ali Rıza Bey, kırgınlıklarıyla baş başa, artık kendini olayların akışına bırakmaya karar verirken, yaklaşmakta olan yeni bir fırtınanın kokusunu alır.

BÖLÜMLER