X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

149.Bölüm

Necla’nın ailesine karşı öfkeyle sarf ettiği sözler geri dönüşü olmayan bir fırtına yaratır. Ali Rıza Bey için artık Necla’nın evinde yaşamak mümkün değildir. Evi terk eder. Koskoca kaymakam emeklisi Ali Rıza Bey bütün birikimini evlatları için harcamış, yaşadıklarından yorgun, kahveci Ahmet’in emanetine sığınır.
Ali Rıza Bey’in evlatları arasında da ipler kopar. Necla’dan giderek uzaklaşan Şevket, Leyla’ya yakınlaşır. Leyla ise dışarıya karşı mutlu bir kadını oynarken, geleceğiyle ve doğacak bebeğinin babası Oğuz’la ilgili sorularının cevabını arar.

Fikret, Tahsin’in kendine hala kötü davranmasının sebebinin şarkıcı Bahar’a karşı olan tavrından olduğunu düşünerek özür dilemek üzere kapısına kadar gider.  Bu durum Tahsin’in duyduğu vicdan azabıyla daha da öfkelenmesine sebep olur. Suçluluk duygusu aralarında büyük bir uçuruma neden olacaktır.
Tahsin vicdanıyla yaptığı muhasebe sonunda önemli bir karar alır. Masumiyete gölge olan ihanet perdesi aralanmak üzeredir.

BÖLÜMLER