X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

152.Bölüm

Fikret, Tahsin’in ihanetiyle büyük bir yıkım yaşarken, ihanet haberi çok geçmeden Ali Rıza Bey’e de ulaşıyor. Tahsin’in ihanetini öğrenen Fikret, büyük bir yıkım yaşamaktadır. Ailesindeki olaylardan kaçarak sığındığı kucak, en güvendiği insan, yol arkadaşı, tek sevdiği şimdi onu sırtından vurmuştur. Evliliğinin masumiyetini yitirdiği gecenin pişmanlığıyla yanan Tahsin ise, Fikret’i tamamen kaybetmenin korkusunu yaşar.
Fikret derin bir sessizliğe gömülür. Tahsin dil döktükçe sessizlik daha da büyür.
İhanet haberi çok geçmeden Ali Rıza Bey’e ulaşır. Ali Rıza Bey uğruna tüm ömrünü harcadığı çocuklarına iyi bir gelecek verememenin acısını yaşarken; Fikret’e de elini uzatamadığı için büyük bir çaresizlik içinde, çocuklarının birer yaprak gibi savrulmasını hüzünle izlemektedir. Hayriye’nin gelecek endişesiyle Necla’ya daha çok yanaşma çabası her defasında sonuçsuz kalır. Necla, Fikret’in yaşadığı büyük durumun etkisinde kaybetme korkusunu bir kez daha hatırlar. Ve bunun sonucunda Ali’nin evlenme teklifine cevap verir. Fikret içindeki yangını söndürememenin çaresizliğiyle bir yolun başındadır. Bu yangından kurtuluşun, gitmekte mi kalmakta mı olduğunu bilemez haldedir. Tek bildiği bundan sonra yapayalnız olduğudur.

BÖLÜMLER