X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

16. Bölüm

Ferhunde’den şok açıklamalar

Ferhunde’nin geçmişi peşini bırakmamaktadır. Şüphe içinde kıvranan Şevket, Ferhunde’nin kendisini aldattığını düşünmektedir.
Ferhunde’yi takip eden ve onu sevgilisiyle yakalayacağından emin olan Şevket’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Bu sürprizle Ferhunde’nin geçmişine doğru bir pencere daha açılır.
Hayriye Hanım, Fikret’den yardım ister ve Ferhunde’nin sakladığı sırrı araştırmaya başlarlar. Öğrendikleri hepsini çok şaşırtacaktır. Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştır.  Ferhunde herkesi şoke edecek açıklamalar yapar.
Ferhunde’nin geçmişindeki büyük sır perdesi aralanırken, Ali Rıza Bey Ferhunde’yle yine karşı karşıya gelir. Ferhunde’nin yalanları bir bir ortaya çıkmaya başlar.
Ferhunde’nin geçmişindeki büyük sır nedir? Şevket öğrendikleriyle bu evliliğe devam edecek midir? Ali Rıza Bey ile Ferhunde’nin arasındaki gizli savaş sürerken, Ali Rıza Bey ne karar verecek? Hayriye Hanım ne sebeple Ali Rıza Bey’e küsecektir? Tüm bu soruların cevabı “Yaprak Dökümü”nün bu akşamki unutulmayacak bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

BÖLÜMLER