X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

163.Bölüm

Ali Rıza Bey, Oğuz’un gerçek katil olduğunu sonunda dile getirebilmiştir. Bu durum evde büyük tepkiyle karşılanır. Bir yandan Serhat’ın, diğer yandan da Ferhunde’nin nefesini ensesinde hisseden Oğuz, gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilmek için Ali Rıza Bey’i evden uzaklaştırma kararı alır. Leyla ve Hayriye Hanım bu kararı zayıf itirazlarla karşılarken, Oğuz’un Tekin Ailesi’yle ilgili başka planları daha vardır.
Fikret yeni hayatını kurmak adına kararlı adımlar atmaya devam etmektedir. Fikret’in her geçen gün kendisinden uzaklaştığını hisseden Tahsin’e, en büyük desteği Cevriye Hanım verir. Ailesine olan tüm desteğini geri çeken Necla ise, kimsenin kendisinden yardım beklememesi gerektiğini Hayriye Hanım’a bir kez daha hatırlatır.
Şüphelerinin izinden giderek Serhat’la bir araya gelen Ferhunde için gerçekleri ortaya çıkaracak taşlar yerine oturmaya başlamıştır. Düştüğü duruma sebep olduğu için vicdan azabı çeken Ferhunde, Ali Rıza Bey’den özür dilemek için aradığı fırsatı sonunda yakalayacaktır.
Ali Rıza Bey, acı içinde ailesindeki herkesin Şevket’in suçsuzluğuna gözlerini kapattığını anlamıştır. Gerçekleri ortaya çıkaracak tüm çıkış yolları Oğuz tarafından kapatılmışken, Ferhunde Ali Rıza Bey’in tükenen umutlarını canlandırır.

BÖLÜMLER