X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

169.Bölüm

Oğuz’un ölüm haberi başta Leyla olmak üzere, herkesi derinden sarsar. Leyla, Oğuz’u son bir kez görmek için Fikret’le yola çıkar. Oğuz’un ölüm haberi Şevket için de büyük bir düş kırıklığı olur. Özgürlük umudu sönen Şevket için zor günler başlar.
Öte yandan Ali ile Necla evliliklerinde yolun sonuna gelmiş, boşanma kararı almışlardır. Ancak Necla’nın boşanmak için bazı şartları vardır. Ali’nin Ferhunde’yle çalışmaya karar vermesi ise, Necla ile Ali arasındaki iplerin iyice gerilmesine neden olacaktır.
Trabzon’daki işlerini halledip İstanbul’a dönen Tahsin, Fikret’e desteğini sürdürür. Tahsin’le Fikret arasındaki mesafeler, Tahsin’in duygusal adımıyla bir anda küçülecektir.
Art arda gelen sarsıcı olaylarla birlikte kabuğuna çekilen Leyla, yaşayacağı küçük mucizeyle yeniden hayat bulur. Necla’nın ayrılık kararını, Ali’den öğrenen Tekin Ailesi yeni bir hüzün yaşarken, Ali Rıza Bey hem Şevket’e, hem de ailesine yeni bir umut ışığı yakar.

BÖLÜMLER