X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

171. Bölüm

Necla’nın evliliğinin bitmesinin sorumlusu olarak Ferhunde’yi gören Hayriye Hanım, içindeki tüm öfkesini dile getirir. Bir anda karşılaştığı suçlamalar karşısında şaşkına dönen Ferhunde, yaşadığı maddi sıkıntılarla iyice köşeye sıkışır.
Aldığı yaraların acısı bir türlü iyileşemeyen Leyla’nın geçmişiyle bugünü arasındaki hesaplaşması ise sürmektedir. Bu sırada Oğuz’dan gelen müjdeli haberler Tekin Ailesi üstündeki umutsuz havayı dağıtmaya yeter. Ancak Oğuz’un mal varlığıyla ilgili planları altüst olan Ceyda, Ali Rıza Beyler’in huzurunu kaçırmak için harekete geçer. Ali Rıza Bey, bir zamanlar baba evi olan köşkten, bir an önce taşınmak istemektedir. Oğuz’un hayati tehlikeyi atlatmasıyla, Şevket de ailesine ve özgürlüğüne kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başlar.
Fikret’e yaklaşmak istedikçe yeni duvarlarla karşılaşan Tahsin, Fikret’in unutamadığı gerçeklerle yüzleştikçe de sinirlerine hakim olmakta zorlanır. Fikret’le Tahsin arasındaki mesafeler her geçen gün biraz daha büyürken, Mithat ve Reyhan onları barıştırabilmek adına küçük bir oyun oynarlar. İyi niyetle başlatılan oyun, Cevriye Hanım’ın olaylara dahil olmasıyla, beklenmedik bir şekilde noktalanır. İçindeki kırgınlıklarla ve öfkeyle yüzleşen Fikret, Leyla’nın telkinleriyle yaşadıklarına farklı bir noktadan baktığında, önemli adım atmaya karar verecektir.

BÖLÜMLER