X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

173.Bölüm

Ali Rıza ve Hayriye’nin evlilik yıldönümlerinde Şevket hariç bütün aile yeniden bir araya geliyor ve mutluluğa hasret Tekin Ailesi’nin yüzü gülüyor. Özgürlüğüne kavuşacağı günü sabırla bekleyen Şevket’in hayata yeniden tutunmaya başlayacağı mahkeme günü belli olur. Çaresizlik içinde hayatından bile vazgeçmeyi göze alan Oğuz ise artık işlediği suçun cezasından kaçışı olmadığını fark eder.
Ali Rıza Beyl’e Hayriye Hanım’ın el ele yürüdükleri hayat yolculukları kırkıncı yılını doldurmak üzeredir. Yaşanan derin acıların ardından, Leyla ve Fikret’in, Ali Rıza Bey’le Hayriye Hanım’a güzel bir sürprizleri vardır. Tahsin’in yardımıyla, yıldönümü sürprizi geçmişe doğru güzel bir yolculuk da olacaktır. Yeni işine dört elle sarılan Ferhunde, Ceyda’yla yarım kalmış son hesabını da kapatır. Hayatıyla ilgili yeni rotasını belirleyen Necla, geleceğini çok uzaklarda kurmaya karar vermiştir. Sedef ise sevdiği adamla birlikte yeni hayatına adım atmak için son hazırlıklarını tamamlamaktadır. Büyük bir heyecanla sürpriz hazırlıklarına devam edilirken, Leyla’nın mutluluğuna Oğuz’un baba eviyle ilgili son kararı gölge düşürür. Ali Rıza Beyler’in evlilik yıldönümleri Necla’yı da baba evine bir kez daha getirir. Şevket hariç bütün aile yeniden bir araya gelirken; masumiyetinden hiçbir şeyden kaybetmeyen eski güzel anılar, mutluluğa hasret Tekin Ailesi’nin yüzünü güldürecektir.

BÖLÜMLER