X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

19. Bölüm

Ali Rıza Bey’i ağlatan nikah...

Ali Rıza Bey, Leyla’nın Oğuz’la evlenmesini, bir başka değişle ilk yaprağın düşüşünü göz yaşları içinde izliyor.

Ali Rıza Bey’in derin sessizliği Oğuz’un Leyla’yı istemesiyle bozulur. Günlerdir içine kapanan Ali Rıza isyan eder, içindekileri döker. Fikret, Leyla’nın Oğuz’la evlenmesine karşıdır. Babasının kararı onun için çok önemlidir. Leyla kendini odasına mahkum etmiş, babasının kararını beklemektedir. Ali Rıza, Şevket’e nikah işlemlerine başlamaları için talimat verir. Fikret ilk kez babasına karşı gelir. Ali Rıza Bey diğer çocuklarını da düşünerek bu kararı vermiştir.

Şevket ailenin kararını Oğuz’a bildirir. Oğuz, Ferhunde’nin şantajından sonra üstüne düşeni yapan damat rolündedir. Ferhunde bu evliliği kendi çıkarları için kullanmaya başlar. Oğuz’a şantaj yaparak ondan para sızdırmaya devam eder. Nikah günü Leyla evinden bu şekilde ayrılacağı için çok üzgündür. Ali Rıza ilk yaprağın düşüşünü yaşlı gözlerle izler.

BÖLÜMLER