X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2. Bölüm

Sancılı günler başlıyor!

Altın Yaprak Anonim Şirketindeki görevinden istifa ederek ayrılan Ali Rıza Bey, Şevket’in işe başlama haberiyle tekrar umutlanır. İşten ayrıldığını ailesine söylediğinde Hayriye’nin tepkisi, evde gergin anlar yaşanmasına neden olur.

Şevket’in ilk iş gününde yoluna çıkan Sedef, onunla birlikte zaman geçirebilmek için bir işi olduğunu söyleyerek yolun bir kısmında ona eşlik eder. Nejla, yanında parası olmadığı için eve nasıl döneceğini düşünürken, kendisini davet eden bir gencin arabasına binmek zorunda kalır. Bu genç Ali Rıza’nın istifa nedenlerinden biri olan Sansar lakaplı Oğuz’dur. Oğuz bir vesileyle Ali Rıza’nın kızı olduğunu bilmeden Necla ile tanışır. Necla ilk görüşte Oğuz’a aşık olur. Şevket de, aynı şubede çalışan Ferhunde’den etkilenir. Leyla için de hareketli günler başlar. Evden habersiz arkadaşının doğum gününe gider. Bu masum kaçamak, bütün aileyi etkileyecek bir olaya sebep olur.

BÖLÜMLER