X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

22. Bölüm

Hayriye kıskançlık krizine giriyor...

Ferhunde’nin fitnesiyle, Ali Rıza’nın bir kadınla görüştüğünü zanneden Hayriye Hanım, kıskançlığına yeniliyor ve Ali Rıza Bey’i yakın takibe alıyor.

Leyla kaçar gibi başı önünde çıktığı Ali Rıza Bey’in evine büyük bir pişmanlıkla, babasından özür dilemek için gelir. Ali Rıza Bey karşısında Leyla’yı görünce onu ne kadar özlediğini fark eder. Ama Leyla’yı affedebilecek midir?

Ferhunde’nin fitnesiyle, Ali Rıza’nın bir kadınla görüştüğünü zanneden Hayriye Hanım, kıskançlığına yenilir ve Ali Rıza Bey’i yakın takibe alır. Ferhunde ortalık karışacağı için mutludur.

Öte yandan, Leyla evliliğinde mutsuzdur. Oğuz ona kötü davranmaktadır. Reddedilmenin acısına bir de kıskançlık eklenince, Leyla hırçınlaşır. Oğuz’un yine geç kaldığı bir gün, kocasının Ceyda’nın yanında olduğunu düşünen Leyla, Ceyda’nın kocasını arar ve Ceyda’yı da kontrol etmek için bir yalan atar. Yaman durumdan şüphelenmez ama, Leyla’nın Yaman’ı aradığını Oğuz öğrenince, karısının cesareti karşısında paniğe kapılır. Leyla ile arasını bir an önce düzeltmelidir. Oğuz, Leyla’ya olan tavrını değiştirir. Leyla önceleri kolay ikna olmaz. Ama balayı için Paris’e gideceklerini öğrenince bütün havası değişir. Yelkenleri suya indirir. Paris dönüşü paranın ve lüksün tadını alan Leyla, bambaşka bir kadın olur çıkar..

BÖLÜMLER