X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

23. Bölüm

Ali Rıza Bey, Hayriye’ye öfkeli...

Hayriye Hanım’ın Leyla’dan para aldığını öğrenen Ali Rıza Bey’in öfkesi dinmek bilmez.

Evliliğe iyice ısınan Leyla’nın büyük değişimi devam ederken, Necla yeni bir aşka yelken açar. Cem yakışıklı ve dürüst bir gençtir, ama Necla’yı ona iten asıl neden ailesinin servetidir.

Nikah için gün sayan Neyyir Hanım, hata yaptığını anlar ve  evlenmekten vazgeçer. Ancak son anda verdiği bu karardan dolayı büyük pişmanlık duyacaktır.

Ferhunde, Oğuz’u köşeye sıkıştırmak için yeni bir plan yapar. Oğuz da karşı atağa geçmek için vakit kaybetmez. Gizli çekişmeleri Ali Rıza Bey’in evinde büyük olaylara neden olacaktır..

BÖLÜMLER