X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26. Bölüm

Ali Rıza Bey, evi satmaya karar veriyor

Ferhunde’nin, Fikret’i altınlarını çalmakla suçlaması evde büyük huzursuzluk yaratır. Ferhunde’yi, Ali Rıza Bey’in hışmından Leyla’nın yardım çağrısı kurtarır. Leyla’nın da evine hırsız girmiştir. Ali Rıza Bey kızının zor durumda olduğunu duyunca, hiç düşünmeden Leyla’nın evine gider. İki olay arasında bağlantı kurmak hiç de zor değildir. Hırsız kimsenin tahmin etmediği sürpriz bir isimdir. 

Ali Rıza Bey’in evinde artık kavgasız gün yoktur. Sedef’i kıskanan Ferhunde’nin öfkeyle söylediği her söz Şevket’i ondan bir adım daha uzaklaştırmaktadır. Ferhunde’ye artık kimsenin tahammülü kalmamıştır. Fikret onun ne işler çevirdiğini anlamıştır. Köşeye sıkışan Ferhunde, Oğuz’u evliliğe kendisinin razı ettiğini söyleyerek Leyla’nın canını yakar.

Şevket’in tek derdi evdeki huzursuzluk değildir. Boğazına kadar borca batan Şevket babasından yardım ister. Ali Rıza Bey’in ailesi için  yapamayacağı fedakarlık yoktur.  Onun için çok zor olsa da, çocukluk ve gençlik anılarıyla dolu evini satmaya karar verir.  

BÖLÜMLER