X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

28. Bölüm

Ali Rıza Bey, ailesini sevindiriyor

Ceyda’nın hamile olduğu haberi bomba etkisi yaratmıştır. Leyla bu haberle bir kez daha yıkılır. Çocuğun Oğuz’dan olma ihtimali içini kemirmektedir. Oğuz’un da kafası karışmıştır. Tam her şey düzelmeye başladı derken bu hamileliği kendisi için tehdit olarak görmektedir. Oğuz, Ceyda’yı sıkıştırır ama Ceyda da çocuğun babasının kim olduğundan emin değildir.

Leyla bu yükü tek başına taşıyamaz ve Fikret’e açılır. Fikret, Oğuz’la ilgili bir şok daha yaşar. Artık mutlaka bir şey yapması gerektiğine karar verir.
Öte yandan ev için alıcılar gelip gider. Sonunda gerçekten eve değer veren biri çıkar. Aylar sonra ilk kez hayallerin gerçekleşmesi bu kadar yakındır. Ali Rıza Bey kaporayı alır almaz herkesi sevindirmek için kolları sıvar. İlk iş Hayriye Hanım’ın, Şevket evlenirken Ferhunde’ye hediye olarak taktığı bilezikleri yerine koyar.

Sedef’in reklam kampanyası devam etmektedir. Tanıtım gecesinde bütün gözler Sedef’in üzerindedir. Ferhunde kıskançlığını gizlemeye çalışırken, Leyla ve Ceyda arasında gerginlik yaşanır. Yaman’a gelen telefon büyük olayların başlangıcı olacaktır.

BÖLÜMLER