X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

32. Bölüm

Aile içindeki gerginlik artıyor!

Ferhunde’nin istediği olmuş, Sedef ve Neyyir Hanım evden uzaklaştırılmıştır. Hayriye Hanım, Ferhunde’nin söylediklerine inanınca iki dost arasında büyük kavga çıkar.

Hayriye, en yakın dostunu bir kalemde siler atar. Evdeki sesler giderek yükselmeye başlamıştır. Başta Ali Rıza Bey olanlara bir türlü anlam verememektedir. Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’i, Neyyir’in evlatlarına dil uzattığına, dedikodu yaptığına inandırmaya çalışsa da başarılı olamaz.

Ferhunde’nin suçlamalarıyla Sedef de zor durumda kalmıştır. Gururu kırılan Neyyir Hanım, Sedef’e, o evden herhangi biriyle görüşmesini yasaklar. Sedef için zaten imkansız olan aşkı Şevket, şimdi ondan bir adım daha uzaklaşmıştır.

Öte yandan Leyla evliliğini sağlamlaştırmak, kendini güvene almak için Oğuz’dan bir çocuk ister. Oğuz bu isteği kesinlikle reddeder. Leyla ile daha fazla yakınlaşmak istememektedir.

Oğuz, Ali Rıza Bey’in ailesinde yarattığı fırtınadan habersiz kendi derdindedir. Yaman’ın peşine adam taktığını fark etmiştir. Yaman’ın kurduğu tuzağa düşmemek için çabalar. Kurduğu planla av iken avcı haline gelir. Yaman’ın oyununu bozar. Ama kendi oyununu sürdürür. Bu oyunda Leyla’yı piyon olarak kullanacaktır.

Necla ile Oğuz’un ilişkisini öğrenen Hayriye Hanım da kızını Oğuz’dan uzaklaştırmak ve Cem gibi bir kısmeti kaybetmemek için bir an önce Necla’nın Cem’le nişanlanmasını istemektedir.

Sonunda nişan tarihi kararlaştırılır. Nişan günü yaklaştıkça gerginlikler giderek artar. Necla her fırsatı Leyla’yı kıskandırmak için kullanır. Nişan günü de olaylı başlar.

BÖLÜMLER