X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

33. Bölüm

Aile felakete sürükleniyor...

Necla’nın mürüvvetini görmek Ali Rıza Bey’i çok mutlu etmiştir. Şevket ve Leyla’da yaşayamadığı mutluluğu Necla ile yakalamıştır.

Oğuz’un nişana gelip de kaçar gibi geri dönmesi Leyla’nın aklını başına getirir. Leyla, Oğuz’un hala Necla’yı sevdiğini anlar ve aralarında büyük kavga çıkar. Oğuz evi terk eder.

Durumu Ali Rıza Bey’den gizleyen Leyla, Hayriye Hanım’a terk edildiğini söyler. Ortalığın daha da karışacağından korkan Hayriye Hanım paniğe kapılır. Leyla’ya alttan almasını tesviye eder. 

Evde huzuru kalmayan Fikret, sık sık Neyyir Hanım’a gitmektedir.  Neyyir Hanım’ın Adapazarı’nda oturan akrabası Tahsin, oğlu Caner’in tedavisi için İstanbul’a gelmiştir. Fikret annesini kısa zaman önce kaybeden Caner’i çok sever.

Oğuz, Necla’nın kafasını karıştırmaya devam etmektedir. Cem’le nişanlandığına pişman olan Necla’nın hatası aileyi büyük bir felakete sürükleyecektir.

BÖLÜMLER