X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

35. Bölüm

Oyun içinde oyun!

Nejla’ya birlikte kaçma planları yapan Oğuz, Leyla’nın devreye girmesiyle tehlikenin farkına varır ve yeni bir oyun içinde oyun başlar.

Fikret yaşananları hep içine atmış, onun bu tavırlarını yanlış yorumlayan Ali Rıza Bey’le arası iyice açılmıştır. Sabrı kalmayan Fikret, sırf evden uzaklaşmak için hiç tanımadığı üç çocuklu bir adamla evlenmeye karar verir. Bu karar, şimdilik Neyyir Hanım’la aralarında sır olarak kalacaktır.

Oğuz ve Necla birlikte kaçma planları yapmaktadırlar. Ferhunde’nin şantajından bunalan Oğuz, ona artık kendisine boyun eğmeyeceğini söyler.  Ferhunde’nin elinde sağlam bir delil yoktur ama söyledikleri Yaman’ı Oğuz’a karşı harekete geçirmeye yeter.  

Leyla’nın da artık kenarda kalmaya niyeti yoktur. Oğuz tehlikenin farkına varıp da taktik değiştirince oyun içinde oyun başlar.

Fikret’in Ali Rıza Bey’i uyarma çabaları gerilimin artmasından başka işe yaramayacaktır.

BÖLÜMLER