X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

42.bölüm

Leyla, Oğuz ve Nejla ile yüzleşiyor

Kardeşinin, kocasıyla birlikte kaçmasından sonra büyük bir travma yaşayan Leyla, yaşadıklarına sebep olanlarla yüzleşmek istemekteydi.Yüzleşmek, gözlerinin içine bakmak. Necla’ya Oğuz hakkında bilmediklerini haykırmak. Tabi Ceyda’yı da,  Ceyda’nın Oğuz’dan hamile olma ihtimalini de.
Bu karşılaşmadan sonra Necla ve Oğuz’un ilişkisinde başka bir dönem başlar. Necla artık kime güveneceğini bilememektedir. Yaşadıklarından çok pişmandır ama zamanı geri döndürmek imkansızdır. Oğuz, tüm olanların Ferhunde’nin planı olduğunu düşünür ve ondan intikam almak için tehlikeli bir oyun oynar. Ferhunde’yi köşeye sıkıştırmak için fırsat yakalamıştır. Artık Ferhunde’nin evliliği büyük tehlike altındadır. Hesap sorma sırası Şevket’e gelmiştir.

 

BÖLÜMLER