X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5. Bölüm

Evde fırtınalar esiyor...

Ferhunde’nin ağına düşen Şevket’in gözü artık ondan başka hiçbir şey görmemektedir. Evli olduğunu bile düşünmek istemez. Ferhunde de bir an önce kocasından kurtulmak için çabalar. Tartışma çıkarır, kocası evi terk eder. Artık Şevket’le beraber olmasına hiçbir engel kalmamıştır.

Şevket’in evdeki huzursuzluğunun nedeninin bütün ailenin maddi yükünü sırtlanması olduğunu düşünen Ali Rıza Bey, iş ararken, bir dükkan bulur ve kitapçı açmaya karar verir. Bu karar Hayriye Hanım’la büyük tartışmalar yaşamasına neden olacaktır. Öte yandan Necla’nın (babasının can düşmanı olduğunu bilmeden) görüştüğü Oğuz, patronunun gözüne girebilmek için bir iş tezgahlar ve yaralanma pahasına amacına ulaşır. Patronun sonsuz güvenini kazanmıştır.

Fikret elişlerini satmak için izin alır ve Kapalıçarşı’da bir dükkana verir. Onun da aile bütçesine bir katkısı olacaktır artık.

Ferhunde romantik bir yemek sonunda Şevket’i zorla eve gelmeye ikna eder. Sevişmeye başlarlar. Kocasının aniden eve gelmesiyle ortalık karışır…

BÖLÜMLER