X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

56.bölüm

Ferhunde’nin ifadesi Şevket’i çıldırtıyor  

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve  Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ferhunde’nin emniyetteki ifadesi, Şevket’i çileden çıkarıyor. Şevket hiçbir zaman  Ferhunde’ye güvenemeyeceğini anlıyor.

Oğuz’un Ferhunde’yi kaçırıp şiddet uygulaması aileyi derinden sarsmıştır. Şevket ve Ali Rıza Bey’in öfkesi büyüktür. Ferhunde’nin emniyetteki ifadesi, Şevket’i çileden çıkarır. Ferhunde, ondan para saklayarak yine yalan söylemiştir. Şevket hiçbir zaman  Ferhunde’ye güvenemeyeceğini anlar. Yine de bütün aile,  Ferhunde’nin yaralarını sarmak için seferber olur.

Cevriye Hanım kendi yöntemleriyle bir kez daha Tahsin ve Fikret’in yakınlaşmasını engeller. Tam da bu sırada Fikret, Ferhunde’nin başına gelenleri öğrenir.  Bu durumda ailesine destek olmak için soluğu İstanbul’da alır.

Leyla, Can’dan ne kadar uzak durmaya çalışsa da, olaylar sonucu yolları hep kesişmektedir. Bu arada Jülide’nin gerçek yüzünü gören Necla, pansiyondan ayrılmaya karar verir. Ancak bu çok geç alınmış bir karardır.

Necla hiç beklemediği bir anda, kendini inanılmaz bir olayın içinde bulur.   

BÖLÜMLER