X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

59.bölüm

Necla baba evine dönüyor

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve  Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Necla baba evine dönüyor ama, Ali Rıza Bey ve ailesinin büyük sınavı da bundan sonra başlıyor.

Necla’nın eve dönmesiyle Ali Rıza Bey ve ailesinin büyük sınavı başlar. Leyla, babasından Necla’yı eve getirmesini istemekle büyük bir hata yaptığını anlar. Bu durumla başa çıkamayacaktır. Pişmanlığını körüklemekte, Leyla giderek hırçınlaşmaktadır.

Evde kimsenin yüzüne bakamayan Necla da çok zor anlar yaşamaktadır. Ali Rıza Bey dengeleri korumak için büyük çaba harcar.Leyla evden uzaklaşmak için Yaman Bey’in şirketinde çalışmaya başlar. İş arayan Necla’ya ise yine babası yardımcı olacaktır.Ferhunde’nin isteklerine boyun eğen Şevket artık tehlikeli sularda sürüklenmeye başlar.Cevriye Hanım ise Fikret’ten boşalan yeri doldurma telaşındır. Eve dönmeye karar veren  Fikret’i kötü bir sürpriz beklemektedir. 

BÖLÜMLER