X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6. Bölüm

Ferhunde el öpmeye geliyor, Ali Rıza çıldırıyor

Ferhunde’nin ısrarına dayanamayıp, onun evine giden Şevket, kocasının aniden gelmesi üzerine pencereden atlayarak kaçar. Perişan bir halde eve döner. Fikret’e olanları anlatır. Durumu Fikret’ten öğrenen Hayriye Hanım çok üzgündür. Neyyir Hanım’la dertleşirken onları duyan Sedef yıkılır.
Ferhunde’nin kocası boşanmak istemektedir. Bu Ferhunde için bulunmaz bir fırsattır. Kendi kendine zarar vererek, Şevket’e kocasının ilişkiyi anladığını ve ondan dayak yediğini söyler. Şevket bütün bu olanlardan kendini sorumlu tutmaktadır. 
Ali Rıza Bey kitapçı dükkanını açmak için harekete geçer. Kapora vererek mal sahibiyle anlaşır.
Şevket, Hayriye Hanım’a Ferhunde’yle evleneceğini söyler ve konuyu babasına açmasını ister. Ali Rıza Bey, oğlunun evli bir kadınla ilişkisi olduğunu duyunca öfkeden deliye döner.
Kocasından boşanan Ferhunde’nin, Şevket’e evlenme konusundaki baskısı artar. Sonunda resti çeker. Şevket perişandır. Ama Ali Rıza Bey’i ikna etmek mümkün değildir.
Oğlunu kaybedeceğinden korkan Hayriye Hanım da Ali Rıza Bey’e tavrını koyarak durumu kabullenmesini sağlar. Ali Rıza ve Ferhunde’nin ilk karşılaşmalarında yaşanan gerginlik, gelecekteki huzursuz günlerin habercisidir.

BÖLÜMLER