X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

62.bölüm

Evdeki gerginlik Ayşe’yi de yaralıyor

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve  Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Leyla ile Necla arasında yaşanan gerginlikten giderek artıyor. Bu durumdan en çok etkilenen ise küçük Ayşe oluyor.

Necla ve Leyla arasında yaşanan gerginlik giderek büyürken, iki kardeş geçmişin iplerinden kurtulmak için çabaladıkça daha çok dolanırlar. Evde yaşananlardan en çok Ayşe’nin etkilendiği tatsız bir olayla fark edilir.Oya, Can ile Leyla arasında bir şeyler olduğundan emin olur. İki kadın karşı karşıya gelirler.  Ali Rıza Bey, Leyla’nın bir yalanını yakalar ve Can’la bir ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlar. Kış, Ali Rıza Bey’in evinde sert geçerken, Fikret ve Tahsin baharı yaşamaktadırlar. 

BÖLÜMLER