X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

65.bölüm

Şevket uçurumun eşiğinde

Bankada teftiş başlayınca Şevket paniğe kapılır ve açıklarını kapatmanın yollarını aramaya başlar. Ali Rıza Bey’in, Hayriye Hanım’a kırgınlığı devam etmekte, Hayriye Hanım’ın ise kocasının gönlünü alma çabaları sürmektedir.
Leyla, Ferhunde ve Yaman arasındaki gizli anlaşmaya şahit olur.
Necla, Ferhunde’nin kopardığı fırtınanın hasarını onarmak için Cem’le karşı karşıya gelir. Bunu duyan Hayriye Hanım, Necla ile Cem’in yeniden bir araya geleceğini ümit ederek hayaller kurmaya başlar. Bir yandan da Can konusunda kafası hayli karışık olan Leyla’yı cesaretlendirmektedir.
Düştüğü bataktan kurtulmaya çalışan Şevket, bütün umutlarını kumar masasında bırakır.  Ali Rıza Bey’in yıllar önce kapattığı defter yeniden açılır. Geçmişten gelen sesler Hayriye Hanım’ın başını çok ağrıtacaktır.               

BÖLÜMLER