X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

66.bölüm

Ali Rıza ile Hayriye arasında gerginlik

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve  Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; masum bir tesadüf, Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım arasındaki gerginliği büyütüyor. Hayriye Hanım da, bir süre evden uzaklaşmak için Fikret’e gidiyor.

Ali Rıza Bey’in yıllar önce kapattığı defter yeniden açılmış, geçmişin ayak sesleri evde duyulmaya başlamıştır. Ali Rıza Bey’in  çok eskilerde kalan  duygularını kıskanan Hayriye Hanım’ı yatıştırmak mümkün değildir.

Ferhunde için eğlenceli olan bu durum,  onu sıkıntılarından geçici de olsa uzaklaştırır.Şevket ise borç batağından kurtulmaya çalıştıkça daha da gömülmektedir. Kendi kozasını örmekle o kadar meşguldür ki, Ali Rıza Bey’in, sıkıntılarını anlayamaz.

Masum bir tesadüf, Ali Rıza  Bey ve Hayriye Hanım arasındaki gerginliği büyütür. Hayriye Hanım bir süre evden uzaklaşmak için Fikret’e gider. Huzursuzluğun kokusunu alan Cevriye Hanım’a gün doğmuştur.  Gece gelen beklenmedik ziyaretçiler, ailenin bütün hayatını değiştirecek olayların habercileri olurlar.   

BÖLÜMLER