X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7. Bölüm

Şevket ile Ferhunde evleniyor

Ferhunde’nin istediği olmuş, Şevket zorla da olsa ailesini Ferhunde ile yapacağı evliliğe ikna etmiştir. Ferhunde aile ile tanışmaya eve gelir. Ali Rıza Bey için bu durumu kabul etmek çok zordur. Ama yine de evdeki huzuru bozmamak için Ferhunde ile tanışmayı kabul eder.
Ferhunde daha ilk karşılaşmalarında Ali Rıza Bey’in yıkılması zor bir kale olduğunu anlar.
Hayriye ve Fikret de Ferhunde’ye hemen ısınamazlar. Ama kızlar, Necla ve Leyla ilk andan itibaren Ferhunde’den çok etkilenirler.
Şevket’e umutsuz bir aşkla bağlanan Sedef, Şevket’le Ferhunde’nin ilişkisi aile tarafından da kabul edilince perişan olur. Artık yaşadıklarına dayanamayacak hale gelir ve Şevket’e bir mektup bırakarak intihara teşebbüs eder. Kızını baygın bir halde bulan Neyyir hanım çılgına döner, feryat figan Ali Rıza Beylerden yardım ister. Sedef’i apar topar hastaneye kaldırırlar.
Ali Rıza, Sedef’in baygın haldeyken bile avucunda sıkı sıkı tuttuğu mektubu bulur ve Sedef’in Şevket’e olan aşkını şaşırarak öğrenir. Sedef kurtarılır ama kalbi onarılamaz şekilde kırıklar içindedir. Özellikle Şevket’in evlilik hazırlıklarına başladığını duyunca kahrolur. Bu günlerde sırrını paylaşan Ali Rıza Bey onun yanındadır. Ali Rıza bey için Şevket’in evliliği “ bir hatanın telafisidir.” Düğün yapılmasına bunu aleme ilan etmeye gerek yoktur. Ama yine Hayriye, Şevket cephesine yenilir. Düğün günü yaşanacaklar gelecek günlerin habercisi olacaktır.

BÖLÜMLER