X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

77. Bölüm

Şevket’e aile morali 

Ali Rıza Bey ve ailesi, görüş gününde Şevket’in yanına gidiyor
Fikret ile Tahsin evlilik yıldönümlerini Ali Rıza Beylerde kutlamaya karar verirler. Uzun zamandır dertlerle boğuşan aile bu mutlu olayla biraz olsun nefes alacaktır. 
Ali Rıza Bey küçük kıvılcımlar yangına dönüşmeden söndürmek ister ve  Leyla’yı Can konusunda uyarır.
Şevket hapishanede görüş gününü iple çekerken, hapishanedeki güç savaşı giderek daha vahşi bir hal almaktadır.
Yola çıkarken bu kadar hızlı yol alacağına kendisi bile inanmayan Ferhunde, yeni sürprizlerle karşılaşır. Levent, Ferhunde’nin görünmez bir zırh giyindiğini anlar.
Cem ile Necla arasında ılık rüzgarlar esmeye başlar. Evde ise soğuk savaş bütün şiddetiyle devam etmektedir.
Görüş günü bütün aile Şevket’in yanındadır. Ferhunde ise kendi görmek istediklerini görür. Aile hüzünlü de olsa kısacık bir süre için mutluluğu yakalamaya çalışırken,  Ferhunde karanlık denizlere yelken açar.

 

 

BÖLÜMLER