X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8. Bölüm

Ali Rıza ve Hayriye oyuna geliyor

Şevket’in düğünü sürpriz konukların gelişiyle hareketlenir. Oğuz’u kendi evlerinde gören Necla şaşkın, Ali Rıza ise öfkelidir. Ferhunde’nin  eski eşi de sarhoş vaziyette gelip Şevket’e tehditler savurunca ortalık karışır.
Ferhunde daha ilk günden evde hakimiyetini kurmak ister. Fikret’le sürtüşmeler başlar. Şevket’e sürekli ailesini şikayet eder. Arada kalan Şevket iki tarafı da idare ermek için çabalar. Ferhunde, Leyla ve Necla’yı etkisi altına almayı başarır. Bu arada Necla’nın Oğuz’la ilişkisini de öğrenir. 
Ali Rıza Bey, bir yayın eviyle anlaşır. Evde tercüme yapmaya başlar. Fikret de ona yardımcı olmaktadır.
İzin kullanan Ferhunde işten ayrılmaya karar verir. Bu arada evde rahat hareket edemediği söyleyip, Şevket’e sürekli sızlanmaktadır. Şevket’i anne ve babasını hafta sonu tatiline göndermek için ikna eder. Şevket onlar için adada bir otelde yer ayırttığını söyleyince Hayriye çok sevinir. Ali Rıza önce karşı çıksa da Hayriye’yi mutlu etmek için kabul eder. Baş başa bir iki gün geçirmek ona da iyi gelecektir. Yola çıktıklarında ikisi de çok mutludur. Kapkaççıların Hayriye’nin çantasını çalmasıyla sevinçleri yarım kalır. Ada yerine karakola gitmek zorunda kalırlar.
Mecburen eve dönerler. Evde onları bekleyen sürprizi görünce, Ferhunde’nin oyununa geldiklerini anlarlar.

BÖLÜMLER