X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

81.bölüm

"Yaprak Dökümü"de "son"bahar başlıyor!
                  
Kanal D’nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran, Deniz Çakır ve Bedia Ener’in oynadıkları, Tolga Karel, Fahriye Evcen, Ahmet Saraçoğlu, ve Seda Demir’in de önemli rollerini paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü” yaz tatilinin ardından bu akşam yepyeni bölümüyle ve geçtiğimiz sezon kaldığı yerden izleyicileriyle yeniden buluşuyor.

Geçtiğimiz sezonun en flaş yapımları arasında yer alan “Yaprak Dökümü” yeni yayın döneminde Türkiye’yi yine ekran başına kilitleyecek. Yaz boyunca merak edilen soruların cevabı, sezonun nefes kesen ilk bölümünde ekrana gelecek..

Ferhunde evi terk etmiş, Şevket, Ferhunde’nin onu aldattığını babasının ağzından öğrenmiştir. Bundan sonra Ferhunde’yi hayatından tamamen çıkarabilecek midir?
Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, zor görevlerini yerine getirmiş yorgun argın eve döndüklerinde kötü haberle karşılaşırlar. Necla şofbenden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştır. Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım için artık söz biter. Ama hastaneye gittiklerinde onları güzel bir sürpriz beklemektedir.
Her zorluktan daha da güçlenerek çıkan Ali Rıza Bey, geleceğe dair umudunu hiç bir zaman yitirmeyecektir.
Ferhunde de yeni hayatına emeklemeye başlamıştır. En umutsuz olduğu anda annesini karşısında görünce beklediği desteği bulur.
Öte yandan Cevriye Hanım, kimselere haber vermeden kendi evini satmış, parasını da getirip Tahsin’in önüne koymuştur. Tahsin bu beklenmedik jestin altında iki kat ezilir. Çünkü Cevriye Hanım artık temelli onların evinde kalmaya niyetlidir. Üstelik de verdiği parayı sürekli gündeme getirmekten de geri kalmaz. Kaybetme korkusuyla Necla’ya daha da yaklaşan Cem, Necla’dan hiç vazgeçemeyeceğini anlar.

BÖLÜMLER