X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

82.bölüm

Ali Rıza Bey’in evine haciz memurları geliyor 

Ödenmeyen kredi borcu nedeniyle Ali Rıza Bey’in evine haciz memurları geliyor.
Necla, Cem’in evlenme teklifinin şaşkınlığını yaşamaktadır. Yaşananlar henüz çok tazeyken gelen teklif, Ali Rıza Bey’i çok tedirgin eder. Necla’nın sadece Cem istediği için evet dediğini düşünerek bu evliliğin yürümeyeceğine karar verir.
Cem’in ailesinin de bu karardan henüz haberi yoktur. Aşkın gücü tüm yaşananları unuttursa da, evlat sevgisi, aşk gibi gözükara değildir.
Tesadüfler bazen tesadüf değildir. Oğuz, koğuşunda yaşanan bazı olaylar yüzünden Şevket'in kaldığı koğuşa nakledilir. Bu gelişme ikisinin hayatında da önemli gelişmelere neden olacaktır.
Ali Rıza Bey’in evine ödenemeyen kredi borcu nedeniyle haciz memurları tespit için gelir. Borcun yirmi dört saat içinde ödenmemesi halinde haciz işlemi gerçekleşecektir. Çaresizlik Fikret’e yanlış bir adım attırır.
Şevket’in boşanma davası açtığını öğrenen Ferhunde, mağlubiyet duygusundan kurtulmak için Şevket ile görüşmeye gider. Görüşme Ferhunde’nin istediği gibi geçmez. Ama Ferhunde’nin bu görüşme sonrası alacağı karar, herkesi şoke edecektir.
            

BÖLÜMLER