X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

89.bölüm

Ali Rıza Bey hastaneye kaldırılıyor...

Ferhunde’nin zehir dolu sözleriyle bir darbe daha alan ve fenalaşan Ali Rıza Bey, hastaneye kaldırılıyor.

Şevket’i Ferhunde’nin zehirinden korumak uğruna Hayriye Hanım’la birlikte, Ferhunde’nin evine giden Ali Rıza Bey, Ferhunde tarafından bir kez daha zehirlenir. Ali Rıza Bey, aldığı son darbeyle hastanelik olur.

Levent ve Ferhunde de ambulansın arkasından hastaneye gelirler. Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’le meşgul olurken hastane masraflarını Levent Tuncel öder. Hayriye Hanım öğrendiğinde büyük panik yaşar. Bu borç Ali Rıza Bey’in haberi olmadan bir an önce ödenmelidir.

Her yangına körükle giden Ferhunde, yaşananların faturasını Gülşen’e kesmek isterken, kendi yaktığı ateşte yanacağından habersizdir. Ferhunde’nin kendiyle yüzleşme zamanı gelmiştir artık.

Ferhunde ile ilgili yeni umutlarla canlanan Şevket görüş gününü sabırsızlıkla beklemektedir. Şevket’in duruşma tarihi belli olmuştur. Bu güzel haberin sevincini yaşarken gelen bir haberle yıkılır, yerle bir olur.

BÖLÜMLER