X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9. Bölüm

Evde soğuk rüzgarlar esiyor

Yüzünü bile görmek istemediği Oğuz’u kendi evinde, kızlarıyla birlikte eğlenirken gören Ali Rıza, çok öfkelenir. Şevket’in onları hafta sonu tatiline gönderme sebebi belli olmuştur. Hayriye de çok kırgındır. Şevket, Ferhunde ve kızlar, Ali Rıza’nın hışmından paylarına düşeni alırlar. Evde yeniden soğuk rüzgarlar esmeye başlar.
Ferhunde ile Şevket, Yaman’ların evine iadeyi ziyarete giderler. Lüks ev Ferhunde’nin gözlerini kamaştırır. Yaman’ın eşi Ceyda’nın eski arabasını satışa çıkardığını duyan Ferhunde, Şevket’e emrivaki yapar ve arabaya talip olur.  Ödemeler için bankadan kredi alacaktır. O gün eve arabayla dönerler. Leyla ve Necla çok sevinçlidir.
Necla’nın kendisinden uzaklaştığını fark eden Oğuz, Leyla’nın peşine düşer. Ona cep telefonu hediye ederek gözünü boyamaya çalışır.  Hayriye evdeki huzursuzluğun son bulması için Ferhunde’yle konuşur. Ali Rıza’dan özür dilemesini ister. Özür dilediği halde Ali Rıza’yı yumuşatamayan Ferhunde bunu kendine yediremez. 
Oğuz’un hediyesini kabul ettiğine pişman olan Leyla, gizlice onu arar ve telefonun parasını ödemek için görüşmek ister. Ferhunde konuşmayı duyar. Ali Rıza’dan intikam almak için onu can evinden, çocuklarından vurmak için plan yapar ve başarılı olur. Leyla ve Necla birbirlerine düşerler.
Ferhunde’nin isteklerinin ardı arkası gelmez. Evi müteahhide verme konusunda Hayriye ve Şevket’i ikna eder. Ali Rıza’yı razı etmesi için Şevket’e baskı yapar. Şevket, babasını yemeğe çıkarır. Ali Rıza oğluyla baş başa birkaç saat geçireceği için mutludur. Keyifli başlayan gece hayal kırıklığıyla biter.

BÖLÜMLER