X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

92.Bölüm

Şevket yaralarını sarıyor

Gerçekle yüzleşmek isteyen ve Ferhunde’nin karşısına çıkan Şevket, gördükleri karşısında hastalığını yeniyor ve iyileşmeye hazır hale geliyor.

Gerçekle yüzleşmek isteyen Şevket, Ferhunde’nin karşısına çıkar. Artık,  gördükleriyle hastalığını yenmiş, iyileşmeye hazırdır. Ama bu karşılaşma Levent’in evlilik planlarını endişeyle gölgeler. Aslı, Şevket’in yaralarından istifade etmeye çalışarak onu, Ferhunde’den intikam almaya çağırır. Aslı kaybetmemeye kararlıdır.
Levent ve Ferhunde için rüzgârın nereden eseceği belli değildir artık.
Leyla da beklenmeyen bir karşılaşmada, geçmişin izlerinin gittikçe silikleştiğini görecektir. Yeni yaşına buruk dileklerle giren Ferhunde’yi doğumgününde çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Ferhunde yeni bir kahramanla, yeni bir hikâye yazmak için yola çıkar. Sonunda, sevgili bir yürekten sessiz soluksuz taşar sevda.
Sedef gözyaşıyla biriktirdiği incilerden birini küçük bir öpücük olarak aşkla bırakır Şevket’e. Şevket bu emanete layık olamayacağını düşünmektedir. 

BÖLÜMLER