X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

96.Bölüm

Şevket şüphelerin odağında
                   
Dizinin oyuncu kadrosuna bu haftadan itibaren “Şevket” karakteri ile Hasan Küçükçetin de katılıyor.

Şevket evde sevinç gözyaşlarıyla karşılanır. Ama suçlu henüz yakalanmadığı için Şevket hâlâ zan altındadır. Başta Hayriye Hanım olmak üzere, kardeşleri de Şevket’in masumiyetinden şüphe etmektedir.
Aslı, Ferhunde’nin geçmişini kurcalar ve Ferhunde’yi köşeye kıstıracak ipucunu yakalar. Her olayda Ferhunde’nin bir başka yüzüyle tanışan Levent, ilişkisine olan inancını tamamen yitirir. Levent’i kaybedeceğini anlayan Ferhunde, bu olaydan da güçlenerek çıkmanın yollarını arar.
Öte yandan Leyla ile buluşmak için İstanbul’a gelen Nazmi, buluşma saatine kadar Cem’in ailesinin evinde oyalanır. Bu ziyaret sırasında Cem’in evliliği ile ilgili yeni şeyler duymanın şaşkınlığı içindedir.
Leyla ile buluştuklarında onu daha yakından tanımaya çalışan Nazmi’ye, Leyla geçmişinden tam olarak bahsetmez. Leyla’nın başlattığı yalan, giderek büyür. Nazmi, Ali Rıza Bey ve ailesiyle tanışmak için eve geldiğinde bütün aile bu yalana ortak olur.

BÖLÜMLER