X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 263060098


Varnish cache server

98.Bölüm

Leyla ile Nazmi evliliğe adım atıyor

Şevket ve Ferhunde, zamanın kendilerine oynadığı oyundan şaşkına dönerler. Bu karşılaşmayı söylenmemiş sözleri söylemek için iyi bir fırsat olarak gören Şevket, Ferhunde’nin öfkesini tetikleyecek cümleler kurar.
Nazmi, Leyla’ya doğru ilk büyük adımı atar, ailesiyle birlikte tanışmaya ve Leyla’yı istemeye geleceklerini müjdeler. O günden itibaren, Ali Rıza Bey’lerin evinde güzel bir telaş başlar. Herkes kötü günleri unutmak için bu güzel habere tutunur. Aynı günlerde Oğuz da bambaşka bir telaş içindedir. O da sessiz sessiz geçmişe doğru adım atar.
Leyla mutluğundan aldığı cesaretle, Ferhunde’nin kulağına gidecek bir haber uçurur. Öfkesi katlanan Ferhunde, Ali Rıza Bey ve ailesiyle yarım kalan hesabını kapatmak için harekete geçer. 
‘Bu sefer’ göğsünü gere gere evlenmek isteyen Leyla’nın istekleri, ailedeki herkesi vicdan muhasebesine sürükler. Beklenen gün gelir. Her şey Leyla’nın istediği gibi devam eder. Geleceğin konuşulduğu geceye, geçmişin buruk tadı da karışacaktır. Leyla, Nazmi ile yaşayacağı kiralık evi ararken, Oğuz’un geçmişe doğru araladığı kapıdan içeri ürkek bir adım atar.

BÖLÜMLER