X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 10. Bölüm

Ömer'in konakta kalmak istemesine herkesten çok Levent şaşırır. Levent, tam da her şeyi ve Ömer'i bırakıp İstanbul'dan gitmeye hazırlanmıştır. Fakat Ömer'in kararına karşılık genç adam kararsızdır. Levent, uzun süre gitmek ve kalmak arasında karar vermeye çalışıyor. 

Meryem ise ne yapıp edip kardeşini alabilmek için planlar yapıyor. Para kazanıp Tekin'e ve Ulviye'ye olan borçlarını çalışıp ödemeyi düşünen genç kız bunu başarabilecek mi? Bahadır, Levent ile konuşmalarından gideceğine kesin gözüyle bakıyor. Hülya da bu duruma oldukça seviniyor. Tüm konak halkı Levent'in gideceğini düşünürken Levent sürpriz bir karar veriyor. 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR