X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 12. Bölüm

Meryem, kardeşini görmek için gittiği konakta Levent'e yakalanmamak için saklanmak zorunda kalıyor. Ağır hastalık geçiren genç kız konaktan çıkamıyor. Ulviye ve çalışanlar ise bu durumu Levent'te saklamak zorundadır. Ömer ise ablasının gizlenmesi ve Levent'in bu durumu bilmemesi için elinden gelini yapıyor. Ulviye, Meryem'in bu şekilde konaktan gitmesini istemez ve Meryem de Ömer'i bırakıp gidemez. 

Bu sırada Levent’in çok uzun zaman sonra Rana ile kaldıkları odada uyuması ve bundan sonra da orada kalacak olması Ulviye’yi çok mutlu ediyor. Oğlunun artık yavaş yavaş hayata tutunduğunu düşünüyor. Ömer ablası yanında olduğu için çok mutludur. Levent de ondaki değişikliği görür ama sebebini çözemez.

Meryem'in konakta kaldığından haberi olmayan Ayşe ve Safiye oldukça merak ediyor. Durmuş ise Meryem'in nerede olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Fakat Durmuş, Meryem'in nerede olduğunu merak eden Tekin'e genç kızın hasta olduğunu söyler. Konakta tedirgin bir şekilde iyileşmeye çalışan Meryem,  Levent’e yakalanacak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR