X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 14. Bölüm

Hülya hem evde hem de şirkette oyunlarına devam ediyor. Meryem, biraz da olsa düzelmiştir. Fakat konakta, Ömer'in yanında biraz daha kalabilmek için iyileştiğini Levent'in bilmesini istemiyor. 

Efe’nin oyuncağını Ömer’in elinde gören Levent kendini tutamaz. Ömer'e ve evdekilere bağırır. Kilitli olan odanın kapısını ise Hülya açıyor ve Aslı'ya oyuncağı vermesini Ömer'e söylüyor. Meryem, gördükleri karşısında şoke oluyor  Ömer için endişeleniyor. Levent gerçekte nasıl birisidir? Meryem’in kafası iyice karışıyor, bunu öğrenmek için o adada ne olduğunu bilmek istiyor. Meryem Levent’in kim olduğunu öğrenmeye çalışırken Levent’e yakalanıyor. Levent, Meryem’e nasıl bir tepki verecektir? Ömer’in gerçekte kim olduğunu Meryem öğrenecek midir?

Doğan ise aşık olduğu Ayşe'nin peşinde koşmaya devam ediyor. Tekin ve Durmuş, Meryem'in nerede olduğunu halen bulamamışlardır.  

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR