X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 19. Bölüm

Levent'in şirkete geri dönmesi Hülya'yı çileden çıkarır. Ayşe ise Hülya'nın sert tavrıyla karşı karşıya kalır. Ayşe'yi üzgün bir halde şirketten çıkarken gören Cemil, genç kıza destek olur. Ancak bu sırada Doğan'ın kendilerini takip ettiklerini fark ederler. Meryem, konakta kendisine söylenenleri yaparak gününü geçirir. Ancak Levent, genç kıza karşı hala tavırlıdır. Levent, Meryem'i gördüğü anda sinirlerine engel olamaz ve genç kıza bağırır. Meryem'in ağladığını gören Ulviye duruma el koyar.

Hülya'nın kardeşi Melis, Levent'le ilgili planlar yaparken Tekin de Meryem için gelecek planları yapar. Levent'in kendisini hırsızlıkla suçlamasına dayanamayan Meryem, konaktan gidiyor. Neriman ise Tekin'in bütün talimatlarını yerine getiriyor. Meryem'i istemeye gelecek olan Tekin için Durmuş'la konuşan Neriman, Meryem'den gizli her detayı hazırlıyor. Tekin'in kendini istemeye geldiğinden habersiz olan genç kız herkese karşı gelir. Tekin, Meryem'e kafayı fena takmıştır. Durmuş ise Meryem'in karşı çıkmasına oldukça öfkelenir. Bir diğer taraftan Ulviye'nin arazileri bir vakfa bağışladığını öğrenen Hülya sinir krizi geçirir.

Meryem, Tekin'den nasıl kurtulacak? Meryem, Levent'le arasındaki gerginliği düzeltebilecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR