X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 20. Bölüm

Meryem, kendisine kötü davranan Levent'in sözlerini bir kenara bırakıp konağa, kardeşi Ömer'in yanına geri dönüyor. Levent ise halen Meryem'i yakından takip ediyor. Ömer, ablasının geldiğini anlayınca seviniyor. Tekin, Hülya'nın peşine düşüyor. Hülya'ya ihtiyacı olan parayı verme teklifinde bulunan Tekin, bu işin peşini bırakmıyor. Ulviye , Cemil ve Levent'in şirketle ilgili konuşmalarını duyduktan sonra Levent'le konuşmayı dener. Ancak Ulviye'nin sağlık durumu iyi değildir. Annesinin üzülmesini istemeyen Levent, şirketin borçlarından Ulviye'ye bahsetmek istemez. 

Meryem, mutfakta çalışırken bahçede oynayan Ömer'i izler. Konağa gelen bir kamyon küçük çocuğa çarpacakken Levent, Ömer'i kurtarır. Büyük endişe yaşayan Meryem ve Levent derin bir nefes alır. Doğan, Ayşe'nin Cemil'le birlikte olduğunu Safiye söyler ve genç kız, bu durumu annesine açıklamaya çalışır. Ulviye, Levent'in "Metehanoğlu holding batıyor" sözlerini duyunca fenalaşıyor. Hastaneye kaldırılan kadın, çocuklarına ve Hülya'ya fazlasıyla sinirlenir. Metehanoğlu Holsing batacak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR