X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 21. Bölüm

Ulviye'nin hastaneye kaldırılması herkesin panik olmasına neden olur. Levent, annesinin hastalanmasında Bahadır ve Hülya'yı suçlar. Meryem ise Levent'in ağır sözlerini kaldıramaz ve konağı terk eder. Ancak Ömer, ablasının gitmesine çok üzülür. Hastalanan küçük çocuk hiçbir şey yemez. Levent, bu durumu öğrenir öğrenmez soluğu Meryem'in yanında alır. Ömer'in hasta olduğunu Meryem'e söyleyen Levent, genç kızın tekrar konağa dönmesini ister. 

Bir diğer taraftan Tekin, halen Meryem'in peşindedir. Tekin, Meryem'le evlenme planlarının yanı sıra Hülya'ya teklif ettiği parayı kabul ettirmenin peşindedir. Hülya ve Bahadır iyice köşeye sıkışıyor. Levent ise abisi ve yengesinin şirketi uçuruma sürüklediğinin farkındadır. Levent, Meryem'e haksızlık ettiğini fark edip genç kızdan özür dileyecek mi? Hülya, Levent'in şirketteki işlere el koymasına karşılık nasıl bir plan geliştirecek?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR