X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 22. Bölüm

Hülya'nın şirketteki borçları kapatabilmesi için tefecilere bulaştığını öğrenen Levent, olaya hemen el koyuyor. Bahadır ve Hülya ise iyice zor duruma düşüyor. Levent'in şirketin ne kadar ve nasıl borca girdiğini araştırması ise Hülya'yı daha da öfkelendiriyor. Bir diğer taraftan Melis'in geri dönmesi Levent'i ve herkesi şaşırtıyor. Ancak Melis, ablasından daha da tehlikelidir. Ulviye'nin hastalandığını öğrenen Melis, bu durumu lehine kullanmaya çalışır. Levent'i elde etmek isteyen genç kız Meryem'e karşı cephe alır. Ancak Ömer'in de ısrarı üzerine Levent, sonunda Meryem'den özür dilenmek istiyor.

Levent'in yanından bir an olsun ayrılmayan Melis, amacına ulaşabilmek için her yolu deneyecekti. Tekin ise Meryem'in Levent'le arasında bir şeyler olduğunu düşünerek Durmuş'u tehdit eder. Durmuş ve Neriman ise Tekin'in anlattıklarını duyunca şaşkına döner. Cemil ve Ayşe'nin yakınlaşması ise kaçınılmaz bir sondur. Çünkü Cemil, Hülya'nın şirkette Ayşe'ye karşı iyi davranmadığını anlar. Ayşe de teselliyi Cemil'de bulur. 

Hülya'nın yıllar önce Levent ve ailesinin öldürtmek istediği ortaya çıkıyor. Levent'in karısını kaybettiği olayın arkasında Hülya'nın olduğu nasıl ortaya çıkacak? Hülya, yıllar önce işbirliği yaptığı Kudret'le tekrar bir araya geliyor. Hülya, Levent'i öldürmesi karşısında Kudret'e para teklifinde bulunuyor. 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR