X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 23. Bölüm

Levent'in Meryem'den özür dilemeye çalışması işe yaramıyor. Meryem, kendisinden özür dilemeye çalışan Levent'e karşı beklenmedik bir tepki veriyor. Ömer ise Levent'in ablasına karşı kötü davranması oldukça üzüyor. Küçük çocuk Levent ve Meryem'in küs olmaması için uğraşıyor. Hülya ise tamamen Levent için kurduğu planlara odaklanır. Kudret, Levent'in arabasının frenlerini bozar. 

Ömer, mahalledeki arkadaşlarını çok özler. Küçük çocuk onlarla yaşadığı güzel anıları her zaman aklından geçirir. Cemil ve Ayşe arasında gelişen olaylar ikiliyi birbirlerine yakınlaştırırken, Melis'in Ayşe'ye olan tavırları ise gün geçtikçe daha da kötüye gider. Genç kız, Levent'in etrafında kimseyi görmeye tahammül edemez. Meryem de Melis'in takibindedir. Hülya ise kardeşinin Levent'le yakınlaşmasını istemez. 

Bağ evini satmak için işlemlere başlayan Levent ve Ulviye bu duruma oldukça üzülür. Levent, bağ evine giderken Ulviye'nin isteği üzerine Meryem'i de götürür. Ancak her ikisi de başlarına geleceklerden habersiz arabaya binerler. Yolda yaşanan tartışma sonucu Meryem, araçtan inmek ister fakat frenler tutmaz ve ikili ağır bir kaza geçirir.

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR