X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 24. Bölüm

Hülya'nın kurduğu tuzak Levent ve Meryem'in hayatını tehlikeye atıyor. Levent kullandığı araçla kaza yapmaktan kurtulamıyor. Meryem ise kaza sonrası hemen kendisine geliyor. Tartışma sonu kaza yaptıklarını zanneden genç kız kendisini suçluyor. Levent'in kendine gelmesi zaman alırken yaşanan olay ikili için büyük bir dönüm noktası olur. Hülya, kardeşi Melis'i Levent'e karşı engellemek ister. Bahadır ve Ulviye Levent'in başına gelenlerden habersiz Levent'i ararlar. Ulviye, bir türlü Levent'e ulaşamaz. Levent ve Meryem ise kaza yaptıkları yere yakın sığınacak bir ev bulurlar. İkili geceyi burada geçirmek zorunda kalır. 

Konaktakiler her yerde Meryem ve Levent'i ararken Meryem ve Levent kaldıkları eve gelen silahlı bir adamı fark ederler. Levent, Meryem'i korumak amaçla arkasına alır. İkili yaşanan tüm bu olaylarda birbirlerine daha da yakınlaşır. Levent, genç kıza karşı farklı bir açıdan bakmaya başlar ve Meryem'in samimi davranışlarından etkilenmeye başlar.

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR