X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 25. Bölüm

Levent ve Meryem, kaza geçirdikten sonra sığındıkları evde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Evin sahibi birilerinin içeride birilerinin olduğunu anlayınca silahına sarılıyor. Levent ve Meryem ise adamı ikna etmeye çalışıyor. Başlarına gelen olayı anlatmaya çalışan ikili bir kez daha ölümle burum buruna geliyor.Konaktakiler ise halen ikisinden de haber alamamıştır. Ulviye ve Bahadır, Levent için oldukça endişe ederler. Tehlikeyi atlatan Levent ve Meryem bir arada kaldıklarından dolayı farklı duygular hissettiklerinin farkındadırlar. 

Melis ise Levent'e ulaşmak için elinden gelen her şeyi yapar. Hülya ise Levent'in yaşadığından habersiz olsa da yine de tedirgindir. Ulviye bir an önce oğlundan haber almak ister. Bir diğer taraftan Ayşe de Meryem'e ulaşamamanın telaşı içinde kalır. Levent, sonunda telefonun çekmesiyle abisi Bahadır'a ulaşır ve iyi olduklarını söyler. Ancak sabah olur olmaz Levent ve Meryem'in yanına giden ilk kişi Melis'tir. Levent, Meryem'le geçirdiği iki günün ardından genç kıza karşı nasıl yaklaşacak?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR