X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 28. Bölüm

Levent, Tekin'in şirkete gelip toplantıya katılmasına anlam veremiyor. Tekin ise Levent'e karşı tüm kozlarını oynamaya hazırdır. Meryem, olanlardan habersiz konakta çalışmaya devam ediyor. Dilsiz annesini resmini saklayamaz ve Neriman'a yakalanır. Ancak ne Çita ne de Minik, Neriman'a karşı Dilsiz'i ele verir. Tekin ise Meryem'in kararlı ve onurlu tavrı karşısında Meryem'e bir kez daha hayran kalır. 

Cemil'in ise bambaşka bir sıkıntısı vardır. Annesine hayatında birinin olduğuna dair fotoğraf göndermek zorunda olan Cemil'in yardımına Ayşe koşuyor. Ayşe ve Cemil arasında gelişen olaylar ikiliyi daha da yakınlaştırır. Meryem, Durmuş'un Tekin'e olan borcunu ödemek için mahalleye gidiyor. Levent ise Meryem'i takip ediyor ve Tekin'le Meryem'i yan yana görüyor. Ömer ise tüm bunlar yaşanırken kimsenin haberi olmadan Hülya'nın tehditlerine karşı korkarak yaşar. Levent, Meryem'i Tekin'den uzak durması için uyaracak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR