X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 29. Bölüm

Levent, Tekin'in hayatlarına girmesiyle Meryem'e karşı tekrar eskisi gibi davranmaya başlıyor. Meryem ise Levent'in kafasındaki düşüncelerden habersiz genç adama karşı oldukça sabırlı davranıyor. Bir diğer taraftan Cemil, annesine Ayşe'yle olan fotoğraflarını atıyor ve Ayşe'yi kız arkadaşı olduğunu söylüyor. Ayşe, bu durumdan hoşnut olsa da Cemil'in annesine yalan söylemesine fena bozuluyor. 

Tekin, Meryem'le birlikte bir hayat kurmanın yollarını aramaktan asla vazgeçmiyor. Çocuklar kendi aralarında plan kurarak Dilsiz'in annesinin fotoğrafını Neriman'dan gizlice almaya çalışırlar. Melis ise ablasının Levent'i defalarca öldürtmeye çalıştığını öğrenir. Hülya'nın Kudret'le olan konuşmalarını duyan Melis, ablasının gerçek yüzünü öğreniyor. 

Meryem ve Levent arasında neler olacak? Levent, Meryem'in konaktan gitmesini isteyecek mi? Melis, Hülya'nın gerçek yüzünü ortaya çıkaracak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR