X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 33. Bölüm

Meryem, Tekin'in ve Melis'in iş birliğiyle oyuna getirilir. Tekin, Durmuş'un kavga ettiği bir videoyu Meryem'e gönderir ve Meryem babasının başının belada olduğunu düşünerek apar topar konaktan ayrılır. Ömer ise köfteciye gidemedikleri için ablasına çok kızar. Levent, Meryem'in bir anda yanlarından ayrılmasına anlam veremez. Meryem, Tekin'in çağırdığı yere gider, ancak olaylar Meryem'in düşündüğü gibi değildir. Tekin, Meryem'i oyalarken Melis de Levent'i Tekin ve Meryem'in olduğu mekana getirir. Levent, Meryem ve Tekin'i el ele görür ve Melis amacına ulaşır. Bir diğer taraftan Hülya Meryem'in oturduğu mahalleye gider ve Ömer'i alması için Durmuş'la konuşur.

Melis, Levent'in dikkatini çekmeye çalışsa da Levent'in aklı Meryem'dedir. Melis ve Hülya, Ömer ve Meryem'i konaktan uzaklaştırmak için planlar yapar. Levent ise Tekin ve Meryem'i bir arada gördüğü manzarayı aklından silemez. Meryem'e karşı tekrar sert bir tavır sergileyen Levent, Meryem'in suçu olmadığını öğrenecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR