X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 35. Bölüm

Hülya, Ömer'in Efe olduğundan bir türlü emin olamıyor. Bunu öğrenmenin tek bir yolu vardır. Hülya, Kudret'le konuşarak Efe'nin yaşayıp yaşamadığını öğrenmektir. Kudret, Hülya'nın beklemediği bir cevap veriyor ve Efe'nin yaşadığını söylüyor. Levent ise gün geçtikçe Ömer'e daha da bağlanıyor. Meryem'in ise Tekin'in telefonlarıyla büyük bir zamanı harcanıyor. Levent bu durumdan hiç memnun değildir. 

Melis, paraları görünce ablasının Durmuş'a para vermediğini anlıyor. Hülya'ya karşı oldukça sinirlenen Melis, kavga ediyor. Hülya ise Melis'ten Efe'nin yaşadığını saklamıyor. Hülya, Ömer'in Efe olabileceğini Melis'e anlatınca Melis şok oluyor. Meryem ve Ömer'den kurtulmak isteyen abla-kardeş yeni planlar yapmak zorunda kalacak mı? Cemil ise annesi ve Ayşe'yle yemek için bir araya gelir. Ayşe, annesi Safiye'nin gençliğinde giydiği bir elbiseyi giyer. Ayşe'nin güzelliği karşısında Cemil'in gözleri kamaşır.

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR