X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Yaralı Kuşlar 38. Bölüm

Hülya, Kudret'in konağa gelmesiyle büyük bir tedirginlik yaşar. Hülya, Kudret'in Levent'in karşısına geçip oğlunun yaşadığını söyleyecek diye korkuyor. Doğan, Tekin'in attığı tokada karşılık Meryem'e Tekin'in oyun kurduğunu ve Durmuş'un kullanıldığını anlatıyor. Meryem, duydukları karşısında şaşırır ve hemen konaktan çıkar. Tekin'in karşısına çıkan Meryem, söylenen yalanlar için hesap soruyor. Tekin ise Meryem'e gözdağı ve tehditle karşılık veriyor. Melis, Meryem'le uğraşmaya devam ederken, Meryem'i Levent'e karşı kötü göstermeye çalışıyor. 

Bir diğer taraftan Dilsiz, annesine tekrar kavuşabilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Melis ve Hülya'nın Levent'e yaptırdığı babalık testi sonucu önce Ulviye'nin daha sonra da Bahadır'ın eline geçer. Hülya, kağıdı görmemeleri için her şeyi yapar. Melis ve Hülya, Kudret'e susması kaşılığında para vermek için buluşurlar. Ancak Melis'in yaptığı bir hareket abla-kardeşin başına büyük dertler açacaktır. 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 16.00'da Kanal D'de!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR